Algebehandling

Professionel algebehandling i Skive, Thisted og Mors efter alle miljøregler

Algebehandling med godkendt algebekæmpelsesmiddel

Er dine fliser, facader eller dit tag angrebet af alger? Så er det vigtigt at gøre noget ved problemet hurtigst muligt. Lader du algerne sidde, vokser risikoen for, at de trænger ind og skader dine fliser eller dit tag.

Du har selvfølgelig muligheden for selv at rense områderne, men ønsker du en grundig algebehandling af højeste kvalitet, står vi hos Frøslev Maskiner klar til at varetage opgaven. Vi udfører effektiv og professionel algebehandling af tag, fliser og facader i Skive, Roslev, Thisted og på Mors med Neutralon, som er et af de eneste godkendte algebekæmpelsesmidler i Danmark. Produktet bekæmper alger, grønne belægninger og grønne begroninger. Efter behandlingen bliver overskydende væske suget op og deponeret korrekt efter alle miljøregler.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 28 92 51 10 eller ved at sende en e-mail til mads@froeslevmaskiner.dk. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her