Fliserens i Skive

Fliserens i Skive af topkvalitet: Vi forlænger dine flisers levetid

Fliserens i Skive helt uden kemi

Dine udearealer tager sig bare bedst ud, når fliserne er rene og flotte. Men som årene går, bliver de mere modtagelige overfor alger og flisepest, hvilket kan resultere i grimme og triste overflader. Er dine fliser på terrassen eller i haven angrebet af forskellige vækster, har de brug for grundig fliserens og imprægnering for at få deres flotte udseende tilbage.
Hos Frøslev Maskiner er du sikret effektiv, men skånsom fliserens i Skive, Thisted, Roslev og på Mors. Med vores erfaring indenfor fliserens og algebehandling får vi dine fliser til at fremstå som nye – og det er endda helt uden kemi. Dine fliser bliver nemlig udelukkende renset med rent vand.
Herefter giver vi dine fliser Kelax 189 Prof, der er en effektiv imprægnering med stærk
vandafvisende effekt. Det bremser vand, flydende væsker og smuds i at trænge ned i underlaget, hvormed flisernes levetid forlænges.

Altid grundig oprydning

Som følge af rensningen af dine fliser opstår der som regel en del skidt og snavs. Det sørger vi selvfølgelig for at fjerne, inden vi pakker sammen, ligesom vi altid gør rent efter os, hvis vi har griset andet til. Det gælder f.eks. dine døre, karme, vinduer og hegn. Når du vælger os til fliserens i Skive og omegn, kan du være sikker på, at flisernes omgivelser efterlades lige så pæne, som da vi kom.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 28 92 51 10 eller ved at sende en e-mail til mads@froeslevmaskiner.dk. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her