Fliserens

Effektiv, men skånsom fliserens i Thisted: Vi renser dine fliser uden brug af kemi

Professionel fliserens i Thisted forlænger dine flisers levetid

Det er altid rart at nyde solen på terrassen eller i haven, men er fliserne grimme og beskidte, kan det hurtigt lægge en dæmper på humøret. Med tiden bliver fliser mere modtagelige overfor forskellige vækster, og nogle af de typiske årsager til triste fliser er alger og flisepest. 

Er dine fliser hårdt ramt, har de brug for effektiv, men skånsom fliserens – og det får de, når du vælger os her hos Frøslev Maskiner. Vi anvender nemlig udelukkende rent vand til rensningen. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om skadelig kemi. 

Efter rensningen giver vi fliserne imprægnering med Kelax 189 Pro for at lukke stenenes overflade og gøre dem modstandsdygtige overfor vand, smuds og flydende væsker. 

Har du brug for effektiv fliserens i Thisted, Skive, Roslev eller på Mors? Så er vi klar til at varetage netop din opgave.

Vi rydder op efter os

Der vil i forbindelse med rensningen af fliser ofte opstå skidt og snavs. Det sørger vi selvfølgelig for at fjerne. Derudover er du garanteret, at vi efterlader dine udearealer i samme pæne stand, som da vi ankom. Vi gør nemlig altid rent efter os, inden vi pakker udstyret sammen. Det gælder f.eks. facade, vinduer, døre, karme og hegn. Det, mener vi, er en helt naturlig del af vores arbejde.

Læg derfor trygt din opgave i vores hænder.

Kontakt os i dag

Ønsker du at få mere information om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret (+45) 28 92 51 10 eller ved at sende en e-mail til mads@froeslevmaskiner.dk. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her